2.18.2024

ELECTROMAGNETIC ENERGY IN EVERY FOOD SCALE AMGSTROM


ELECTROMAGNETIC ENERGY IN EVERY FOOD

Ενέργεια είναι μια άλλη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την επίγνωση ή τη συνείδηση. Όλη η ζωή έχει επίγνωση και συνείδηση, σε ένα ‘η άλλο επίπεδο. Επειδή δεν μπορείτε να μιλήσετε με τα φυτά ή τα ζώα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επίγνωση.
Τα τρόφιμα έχουν επίσης επίγνωση και συνείδηση
Κάθε τύπος τροφής έχει τη δική του μοναδική ατομικότητα και λόγο ύπαρξης. Ο Θεός δεν δημιουργεί κάτι χωρίς λόγο. Στην θεραπεία και την αναγέννηση το βρίσκουμε χρήσιμο να το καταλάβουμε. Σημειώσαμε ότι ο εγκέφαλος και τα νευρικά κέντρα του σώματος περιέχουν τους υψηλότερους ενεργειακούς ή ηλεκτρικούς ιστούς που έχουμε. Διαπιστώνουμε ότι τα φρούτα έχουν την υψηλότερη ηλεκτρική ενέργεια από όλα τα τρόφιμα και οι ηλεκτρομαγνητικοί μετρητές μπορούν να μετρήσουν αυτή την ενέργεια. Τα φρούτα θα αναγεννήσουν τον εγκέφαλο και τον νευρικό ιστό, τα φρούτα είναι τροφές του εγκεφάλου και των νευρώνων καθώς και τα καθαριστικά των ιστών. The Detox Miracle Sourcebook.
Τα φρούτα έχουν την υψηλότερη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από οποιοδήποτε άλλη τροφή, αυξάνοντας το πεδίο επίγνωσης συνειδητοποίησης. Ομοίως, ο εγκέφαλος και τα νευρικά κέντρα του σώματος περιέχουν τους υψηλότερους ενεργειακούς ή ηλεκτρικούς ιστούς που έχουμε. Τα μούρα συγκεκριμένα είναι τα πιο αδενικά, δηλαδή όποτε τρώμε μούρα βοηθάμε όλους τους αδένες σε όλο το σώμα, τα επινεφρίδια, την υπόφυση, τον θυροειδή κ.λ.π. Θα εκπλαγείτε πώς με το να τρώτε πιο υγιεινά θα σας οδηγήσει σε νέους τομείς Γνώσης, Σοφίας, Συνείδησης. Αυτό που τρώμε μπορεί είτε να αφαιρέσει την ενέργεια είτε να την αυξήσει. Η ενέργεια μεταδίδεται ως κύμα και μετριέται με μονάδες Ανγκστρομ.
Ενέργεια των τροφίμων για να κατανοήσετε περαιτέρω ποια τρόφιμα είναι τα κλειδιά για την αναγέννησή σας και την ζωτικότητά σας. Όσο υψηλότερα είναι τα Ανγκστρομ σε ένα τρόφιμο τόσο πιο ισχυρή θα είναι η ενέργεια στα κύτταρα.
⚡️ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ
🍇Φρέσκα (ωμά φρούτα) – 11,000 to 12,000 Ανγκστρομ
🍅Λαχανικά (φρέσκα ωμά) – 8,000 to 9,000 Ανγκστρομ
🥗Λαχανικά (μαγειρεμένα) – 4,000 to 6,500 Ανγκστρομ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
☠️Γάλα (παστεριωμένο) – 2,000 Ανγκστρομ
☠️Τυρί - 1,800 Ανγκστρομ
☠️Ραφιναρισμένο λευκό αλεύρι – 1,500 Ανγκστρομ
☠️Μαγειρεμένο κρέας – 0 Ανγκστρομ

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
Άνθρωπος (μέσος όρος) 6500 Ανγκστρομ
Ασθενείς με καρκίνο (γενικά) 4875 Ανγκστρομ
Ένας άνθρωπος με καλή κατάσταση υγείας δείχνει να έχει από 6,200-7,000 μονάδες Ανγκστρομ
✨Η Ηλεκτρική ενέργεια είναι ενεργή και ζωντανή
Όταν μαγειρεύετε το φαγητό σκοτώνετε την δύναμη της ζωής στο φαγητό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια επειδή ή δύναμη της ζωής των τροφίμων έχει αφαιρεθεί.
✨Το μυαλό είναι η υψηλότερη μορφή δονητικής ενέργειας και φυσικά το πνεύμα που βρίσκεται σε αυτή την φυσική σκηνή, αλλά όταν πρόκειται για τρόφιμα που προάγουν την ενέργεια και την ζωή, τότε αυτά θα είναι τα φρούτα και τα ζωντανά τρόφιμα σας.
Κάντε όλα τα κύτταρα στο σώμα σας υγιή.
Αποτοξίνωση (καθαρισμός), αλκαλοποίηση και αναγέννηση.
Κάθε κύτταρο στο σώμα σας θα σας ευχαριστήσει.

Η εφαρμογή της κλίμακας Ανγκστρομ στα τρόφιμα είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική, καθώς η κλίμακα αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση μοριακών και ατομικών διαστάσεων. Στα τρόφιμα, οι διαστάσεις που μετρούνται σε Ανγκστρομς μπορεί να αφορούν μοριακές δομές, όπως πρωτεΐνες, λιπίδια και άλλα μακρομόρια που συνθέτουν τα τρόφιμα.

Πρωτεΐνες και Ένζυμα
Οι πρωτεΐνες, οι οποίες είναι βασικά συστατικά στη διατροφή, έχουν μοριακές δομές που μπορούν να εκτείνονται από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες Ångströms σε μήκος. Για παράδειγμα, ένα απλό πολυπεπτίδιο μπορεί να έχει μήκος περίπου 1.000 Å, ενώ μεγαλύτερες πρωτεϊνικές δομές και ένζυμα μπορούν να φτάσουν τα 10.000 Å ή περισσότερο.

Λιπίδια
Τα λιπίδια, άλλο ένα κρίσιμο συστατικό των τροφίμων, περιλαμβάνουν μόρια όπως τα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν μήκος περίπου 1.200 έως 2.000 Å. Οι διαφορές στις διαστάσεις των λιπιδίων επηρεάζουν τις φυσικές τους ιδιότητες και την αλληλεπίδρασή τους με άλλα συστατικά των τροφίμων.

Υδατάνθρακες
Οι υδατάνθρακες, από απλούς όπως η γλυκόζη (περίπου 5 Å σε διάμετρο) έως πολύπλοκες πολυσακχαρίτικες δομές όπως η κυτταρίνη και ο άμυλος, μπορούν να έχουν μοριακά μήκη που εκτείνονται σε εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες Ανγκστρομς.

Μοριακές Διαστάσεις και Τεχνολογία Τροφίμων
Η κατανόηση των μοριακών διαστάσεων των τροφίμων είναι κρίσιμη για την τεχνολογία τροφίμων και την επιστήμη της διατροφής. Οι διαστάσεις αυτές επηρεάζουν την υφή, τη γεύση, την ανθεκτικότητα και
την ποιότητα των τροφίμων, καθώς και την πέψη και την απορρόφησή τους από τον οργανισμό.

Προκλήσεις στη Μέτρηση
Η ακριβής μέτρηση των μοριακών διαστάσεων στα τρόφιμα απαιτεί προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό, όπως η κρυοηλεκτρονική μικροσκοπία (cryo-EM) ή η Χ-ακτινοκρυσταλλογραφία. Αυτές οι τεχνικές επιτρέπουν τη λεπτομερή παρατήρηση και μελέτη των μοριακών δομών των τροφίμων σε επίπεδο Ανγκστρομ.

Συνοψίζοντας, η κλίμακα Ανγκστρομ αποκαλύπτει έναν εντυπωσιακό κόσμο μοριακών διαστάσεων στα τρόφιμα, αναδεικνύοντας τη σημασία της μοριακής δομής στις διατροφικές και οργανοληπτικές ιδιότητες των τροφίμων. Η βαθύτερη κατανόηση των μικροσκοπικών διαστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγή, την επεξεργασία και την ποιότητα των τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: